TriEase és Beginner’s Trio – támogatás szezonális környezeti hatások idején

Tapasztalt és újonc esszenciális olaj használók egyaránt gyakran használják e három csodálatos illóolaj jólismert kombinációját, amelyek együtt fejtik ki leghatékonyabban a légzési rendszerre gyakorolt jótékony hatásukat. Mi is ez a népszerű csináld-magad keverék?

A TriEase lágyzselatin kapszulák kifejlesztésekor egy egészségesebb ember lebegett a szakértők szeme előtt. Minden lágyzselatin kapszula egyenlő részben tartalmaz citrom, levendula és borsmenta esszenciális olajat – pontosan azokat az illóolajokat, amelyeket Beginner’s Trio néven kedvezményesen beszerezhetünk, és amely a kezdők leghasznosabb induló készlete.

A szabadban töltött idő kulcsfontosságú mind testi, mind lelki egészségünkre nézve. Leginkább nyáron tudjuk kihasználni az időt kirándulásra, kempingezésre, parkban sétálásra stb. – azonban sokunk számára nehéz igazán élvezni a kinti tevékenységeket. A tavaszi, nyári és őszi hónapok sok olyan környezeti tényezővel járnak, amelyek nap mint nap kényelmetlenséget és aggodalmat okozhatnak.

Két forma – számos előny

Azoknak, akik számára tavasztól őszig kihívást jelent a kint töltött idő, nagy előnyt jelenthet a Beginner’s Trio vagy a TriEase. Az azonos hatóanyagú két formának megvannak a maguk előnyei és hátrányai egyaránt – mi azt tapasztaljuk, a legjobb, ha egymás kiegészítéseként használjuk őket.

A különlegesen összeállított TriEase lágyzselatin kapszulával mindhárom jótékony esszenciális olaj gyorsan és könnyen fogyasztható utazás vagy kültéri elfoglaltságok közben.  A TriEase lágyzselatin kapszulát biztonságos napi rendszerességgel szedni, hogy támogasson a szezonális és környezeti elemekkel szemben, valamint támogassa az egészséges légzést, amikor arra a leginkább szükség van. A Beginner’s Trio előnye viszont az, hogy míg a lágyzselatin kapszulák egyfajta használatot tesznek lehetővé – ezt a három szuper hatékony olajat külön-külön még számos formában, sokoldalúan fel tudjuk használni.

Összetétel és hatások

A fenti összetevők előnyeit és hatásait tudományos kutatások is igazolják, de a legfontosabb, hogy számos felhasználó mindennapi tapasztalata támasztja alá – minket is beleértve. A három illóolaj tökéletes szinergiában működik együtt. Az olajok nevére kattintva a népszerű trio minden tagjáról bővebben olvashatsz.

Citrom (Lemon): A citrom illóolaj legfontosabb kémiai komponense a limonén. A kísérletek arra utalnak, hogy a limonén támogatja az egészséges immunműködést. A citrom illóolaj erőteljes tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, a test szervrendszereinek tisztítása pedig egész évben véd a környezeti ártalmakkal szemben.

Levendula (Lavender): A kutatások arra derítettek fényt, hogy a levendula támogatja az egészséges immunreakciókat. A levendulaolaj nyugtató, kiegyensúlyozó lelki hatásáról, és bőrápoló tulajdonságáról ismert – kívül-belül megnyugtat, csendesít, támogatja a békés alvást.

Borsmenta (Peppermint): A borsmenta illóolaj fő összetevője a mentol, amely az egyik legtöbbet kutatott illóolaj komponens. A kutatások arra utalnak, hogy a mentol nyugtatja a légzőrendszert. A borsmenta illóolaj elősegíti a tiszta, egészséges légzést.

Akkor hogyan is használjuk, hogy a legjobb hatást érjük el?

Hadd ajánljak egy másik triót saját családi tapasztalatunkból:

  1. Éjszakára párologtassuk a három illóolajat együtt (2-3 csepp mindegyikből, fej szintje alá helyezve a diffúzort) – hogy reggel könnyebb, tisztább légzéssel induljon a nap; ezt nappal bátran megismételhetjük, például az íróasztal mellé helyezve a párologtatót tanulás vagy munka közben.
  2. Szükség szerint reggel (esetleg még napközben is) vegyünk be 1 szem étrendkiegészítő lágyzselatin kapszulát.
  3. Reggel, majd napközben, amikor jól esik, cseppentsünk 1-1-1 cseppet mindegyik illóolajból a tenyerünkbe, dörzsöljük össze, és mélyen lélegezzük be. Jó felfrissülést! 🙂